ערכת עישון וצלייה ניידת לבשר ודגים

ערכת עישון וצלייה ניידת לבשר ודגים

מעשנת בשר מתקפלת ומעולה לכל אוהבי הקמפינג והאוכל המשובח.

המעשנת מאפשרת עישון טבעי, ארוחת גורמה ללא חומרים משמשים וללא חומרי מאכל.

המעשנת המתקפלת היחידה בעולם, פטנט ישראלי מקורי- קלה להרכבה, קלה לשימוש וקלה לתפעול ונישאת לכל מקום.

עם ערכת העישון הניידת, כל אחד יכול והיצירתיות אינה מוגבלת, תנו לדימיון לעוף ותתחילו לייצר טעמים מגוונים כגון: סלמון מעושן, פסטרמה בטעמים שונים, אסאדו, נקניקיות, טלה פורל מעושן בניחוח רוזמרין, עוף הטעם שום או תפוז, וזאת רק ההתחלה...

אספנו עבורכם מספר מתכונים לדוגמא, ניתן לקרוא למטה.


ניתן להוסיף להזמנה שקיות שבבים מעץ אלון מיוחדים לעישון.

טלפון לבירורים והזמנות: 073-758-1534
אזורי משלוח: משלוחים לכל הארץ
399

ניתן להוסיף גם:

+ -
מידע על זמני אספקה
מעוניינים במידע נוסף?
מלאו את הפרטים או התקשרו
 

תגובות גולשים

תגובות הגולשים

הוספת תגובה
אחלה דבר
דבר נפלא לטיולים שלנו עם הילדים
מספק עניין והטעם גן עדן
מאת: אורח | תאריך: 09/04/2017 15:14
השב

מתחשק לכם אסאדו רך ואיכותי, עם המעשנת של זיו זה יותר פשוט מפשוט, ותמיד מצליח, באחריות:

המצרכים הנדרשים:

• נתח אסאדו ללא הרבה שומן
• כף מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• 3-4 גחלים רגילים לא דולקים

תהליך העישון:

1. מרכיבים את המעשנת ומניחים על מקור חום (עדיף מנגל גז או כירת גז כדי לשמור על חום קבוע למשך הצליה)
2. מכניסים לתוך המעשנת 3-4 פחמים לא דולקים
3. מתבלים את נתח בשר האסאדו במלח ופלפל שחור גרוס
4. מניחים את הנתח (או נתחים) על הרשת וסוגרים את המכסה, חשוב להקפיד שהנתחים לא יכסו את כל שטח הרשת.
5. צולים את הבשר בחום של 90-100 מעלות למשך שעתיים וחצי, הופכים את הבשר פעמיים בלבד, לאחר 50 דקות ולאחר שעה וארבעים
6. ו... זה הכל, מה שנותר זה להוציא ולהנות מנתח בשר רך ועסיסי

דגשים:
• יש לוודא שהחום לא יעלה על 120 מעלות. חום גבוה עשוי לייבש את הבשר ולהוריד מעסיסיותו
• חשוב להקפיד שהגג יכסה את כל גוף המעשנת כך שמרבית העשן יצא מארובת המעשנת
• לפני עישון ראשון במעשנת יש להפעילה ללא בשר למשך 30 דקות בחום של 120 מעלות
• אין לגעת במעשנת בידיים חשופות מחשש לכוויות, להרחיק מהישג ידם של ילדים

פסטרמה מעושנת ללא חומרים משמרים וללא חומרי מאכל, עם המעשנת של זיו אתם מכינים לבד ללא כל מאמץ:

המצרכים הנדרשים:

  • פרפר הודו נקבה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפיות סילן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • כ- 60 גרם שבבי עישון, נסורת או ענפים יבשים של אלון חרוב או תפוח.
 הכנת מרינדה:
  •   מערבבים את כל המצרכים ליצירת מרינדה ומשרים את החזה במשך 1-10 שעות במקרר

  תהליך העישון:

  1. מרכיבים את המעשנת ומניחים על מקור חום (עדיף מנגל גז או כירת גז כדי לשמור על חום קבוע למשך הצליה).
  2. מביאים את המעשנת לחום של 100-120 מעלות צלסיוס.
  3. מוציאים את החזה הודו מהמרינדה ומניחים על הרשת של המעשנת
  4. סוגרים את המכסה, חשוב להקפיד שהנתחים לא יכסו את כל שטח הרשת.
  5. מכניסים דרך הפתח הצדדי 20 גרם שבבי עישון (שתי כפות), כל 30 דקות מכניסים 20 גרם נוספים.
  6. שומרים את המעשנת בחום של כ-130 מעלות צלסיוס למשך שעה ועשרים דקות.
  7. לאחר 40 דקות צליה, הופכים את הבשר.

   ו... זה הכל, מה שנותר זה להוציא ולהנות מנתח פסטרמה עסיס ורך

   מומלץ להגיש כפרוסות על לחם או תוספת לסלט ירקות

דגשים:

  • יש לוודא שהחום לא יעלה על 150 מעלות. חום גבוה עשוי לייבש את הבשר ולהוריד מעסיסיותו
  • חשוב להקפיד שהגג יכסה את כל גוף המעשנת כך שמרבית העשן יצא מארובת המעשנת 
  • לפני עישון ראשון במעשנת יש להפעילה ללא בשר למשך 30 דקות בחום של 120 מעלות
  • אין לגעת במעשנת בידיים חשופות מחשש לכוויות, להרחיק מהישג ידם של ילדים